Verzenden & retourneren


Leveringen

Onze leveringen worden verzorgd door PostNL, u ontvangt een track & trace link. Daarnaast is het mogelijk om bij PostNL punten uw bestelling op te halen, mocht u na 2 afleverpogingen niet thuis zijn zal de bestelling bij het dichts bijzijnde PostNL punt 2 weken in bewaring worden gegeven.
Wij streven ernaar om uw producten binnen 12 uur na ontvangst van uw bestelling te versturen. Het kan echter voorkomen dat een product niet op voorraad is. In dat geval krijgt u dit tijdig te horen en leveren we het product maximaal 5 werkdagen nadat uw betaling is ontvangen.

Verzendkosten

Voor verzendingen binnen Nederland betaald u per bestelling €4,95.
Bij de opgave van uw bestelling ziet u precies wat de verzendkosten zijn.
Wij leveren onze producten in geheel Europa. Staat uw land niet in de lijst met verzendlanden, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Retourneren en defecten
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. n deze gevallen vragen wij u om zo snel mogelijk (het liefst binnen 2 maanden) na de ontdekking hiervan contact op te nemen met Gummil klantenservice. Voor het retourneren op basis van het herroepingsrecht hoeft u geen reden op te geven, dit is optioneel.

* Mijn pakket is aan de buitenzijde beschadigd

Wij zijn er vrij zeker van dat u tevreden bent met uw aankoop bij Gummil 

Mocht het echter zo zijn dat de goederen aan de buitenzijde defect, verkeerd of beschadigd zijn, meldt u dit dan zo snel mogelijk aan de bezorger van de pakketdienst. Neem het pakket niet aan! Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u z.s.m. een nieuw product krijgt. Mocht u er later achter komen, meld dit dan het liefst zo snel mogelijk aan ons.

* Mijn pakket zit beschadigd in de verpakking

Wanneer het pakket dat u ontvangen hebt tijdens het vervoeren beschadigd is geraakt, kunt u het product naar ons retourneren.

U krijgt van ons een retourscode die u bij het pakket dient in te voegen zodat wij snel en efficiënt kunnen reageren. Wij zorgen ervoor dat u z.s.m. een nieuw product krijgt. Uw verzendkosten zullen worden vergoed.

* Niet tevreden met product (zichttermijn)

Wij zijn blij met onze klanten. Daarom daarom geven we een zichttermijn van 14 dagen welke gaat lopen op de dag nadat u, of een door u aangewezen derde, het product heeft ontvangen. Binnen die tijd mag je het product zonder opgaaf van redenen terugsturen. Ook kunt u ons binnen deze termijn vooraf van de retour op de hoogte brengen. Vanaf het moment van melding heeft u 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.

Garantie staat los van zichttermijn
Als de kwaliteit van het product niet voldoet aan de eisen, geldt bovenstaande natuurlijk niet. Mocht er iets mankeren aan het product, geef dit dan direct door nadat je dit hebt ontdekt. Zaken die onder de garantie vallen, staan los van de zichttermijn. Als een product gebreken blijkt te hebben, dan lossen we dat direct voor op.

Regels voor retour sturen

Verpak het pakket op een zorgvuldige manier en zend het terug naar Gummil Wanneer mogelijk bewaar het bewijs van verzending, U bent verantwoordelijk voor het pakket tot het bij ons gearriveerd is. Het is de verantwoordelijkheid van de verzender om de kosten van het verzenden te betalen en ervoor te zorgen dat het product niet beschadigd wordt tijdens het transport. Wanneer de producten niet fatsoenlijk arriveren, kunnen we eventuele kosten doorberekenen voor de waardevermindering die is ontstaan. Wij betalen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Elk verschuldigd bedrag zal zo snel mogelijk betaald worden aan de rechthebbende binnen 14 dagen na de melding bij onze klantenservice, inclusief de verzendkosten van de heenzending. De kosten voor de retourzending zullen wij niet vergoeden.

Herroepingsrecht

Bij elke zending vind u het Europese model-formulier voor herroeping, dit formulier kunt u gebruiken om uw bestelling zonder opgaaf van redenen te retourneren. U kunt het product terugsturen binnen 14 dagen nadat u de overeenkomst herroept. Het herroeping formulier vind u ook onderaan onze algemene voorwaarden. Daarnaast kunt u het formulier via deze link downloaden.

Retouradres

Global Paint Products B.V.
Adres: Veesteeg 11-13, 6657 KH Boven-Leeuwen, Nederland
Telefoonnummer: +31 (0)85 016 4395
E-mailadres: info@platdakherstel.nl
KvK-nummer: 11062140
Btw-identificatienummer: NL8157.02.747.B.01

De waardering van gummil.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 101 reviews.