Klantenservice

 

Correspondentieadres :

Global Paint Products B.V.
Nederland

Distributieadres :
Global Paint Products B.V.
Adres: Veesteeg 11-13, 6657 KH Boven-Leeuwen, Nederland
Telefoonnummer: +31 (0)85 016 4395
E-mailadres: info@platdakherstel.nl
KvK-nummer: 11062140
Btw-identificatienummer: NL8157.02.747.B.01

Welkom bij de klantenservice van Gummil, leverancier van milieuvriendelijk vloeibaar rubber. Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen met betrekking tot de Gummil webwinkel.


Registreren
Indien je voor het eerst op de webshop van Gummil komt, dan raden wij je aan om je eerst te registreren. Registreren is geheel vrijblijvend. Als je geregistreerd bent, en je wilt de volgende keer een aankoop doen, dan hoef je alleen maar in te loggen met het door jou verzonnen wachtwoord en gebruikersnaam. Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met jouw wachtwoord en gebruikersnaam. Je kunt je registreren via deze link.

Privacy & Veiligheid
Gummil gebruikt je persoonlijke gegevens om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden en je bestelling optimaal te kunnen afronden. Jouw gegevens worden nimmer doorgegeven aan derden. Uitgebreide informatie over onze privacy policy vind je hier.

Levertijden
Gummil hanteert standaard een verzendtermijn van 24 uur, op werkdagen. Gummil levert geen deelleveringen uit, bij bestellingen bestaande uit meerdere artikelen is de laatste leverdatum bepalend.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Retourneren

Als je het artikel om welke reden dan ook niet wilt afnemen, heb je het recht (een deel van) je bestelling binnen veertien (14) dagen na aflevering te herroepen en de overeenkomst te ontbinden. Na herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.
U komt alleen voor volledige vergoeding in aanmerking als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is. Indien redelijkerwijs mogelijk in de oorspronkelijke verpakking retourneren en de eventuele plastic verzegeling eveneens onbeschadigd laten. Dit geldt natuurlijk ook voor niet correcte levering of ontvangen beschadigde artikel(en).”

Betaling
In samenwerking met payment provider Buckaroo services bieden wij diverse betaalmogelijkheden aan. Op deze pagina staan alle betaalmethoden die wij accepteren.
Zodra de betaling is ontvangen worden de artikelen binnen de vermelde levertijd verzonden.
De betalingen worden uitgevoerd middels een veilige SSL verbinding.

Garantie
Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Onder wettelijke garantie word verstaan: Als koper mag je verwachten dat het product dat je hebt gekocht de eigenschappen bezit die voor een normaal gebruik nodig zijn en waarvan je de aanwezigheid niet behoeft te betwijfelen. Je product moet aan de overeenkomst beantwoorden, dit wordt ook wel conformiteit genoemd.

Klachtenprocedure
Uiteraard doen wij ons uiterste best om je snel en goed van dienst te zijn. Heb je toch een klacht, dan vragen wij je contact op te nemen met onze klantenservice via het formulier hiernaast. Je ontvangt binnen 14 dagen een inhoudelijke schriftelijke reactie op uw klacht.

Een klachtenbrief kun je sturen naar:

Global Paint Products B.V.
Adres: Veesteeg 11-13, 6657 KH Boven-Leeuwen, Nederland
Telefoonnummer: +31 (0)85 016 4395
E-mailadres: info@platdakherstel.nl
KvK-nummer: 11062140
Btw-identificatienummer: NL8157.02.747.B.01

Voor vragen kun je via mail contact opnemen met info@gummil.nl of tijdens kantoor uren bellen met Tel.:+31 (0)85 016 4395

Chamber of Commerce/KvK 11062140 BTW/VAT NL8157.02.747.B.01

De waardering van gummil.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 101 reviews.