Geplaatst op Geef een reactie

Bescherming van vochtgevoelige ondergronden!

Vochtgevoelige ruimtes zoals badkamers kunnen met Gummil 100% waterdicht worden gemaakt.

Ter bescherming van vochtgevoelige ondergronden gebruik je Gummil Premium Vloeibaar Rubber! De oppervlakken worden gegarandeerd 100% water- en luchtdicht na behandeling! De substantie kan eenvoudig met een kwast of roller worden aangebracht. Ook voor kelders en andere ruimtes is het rubber een goed middel om lekkages tegen te gaan!

Geplaatst op Geef een reactie

Gummil Vloeibaar Rubber is toe te passen op vrijwel iedere ondergrond!

Gummil hecht op vrijwel iedere ondergrond zoals: hout, beton, steen, metaal, bitumen, PVC en zink!

Het maakt iedere ondergrond water- en luchtdicht, daarnaast beschermt het tegen corrosie en erosie! Gummil is ideaal voor het water- en luchtdicht maken van badkamers, kelders, tuinhuisjes, vijvers etc. Het rubber is overschilderbaar met zowel acryl- als alkydverf. Na uitharding is de kleur zwart. De droogtijden kunnen varieren afhankelijk van de ondergrond, opgebrachte hoeveelheid, vochtgehalte en omgevingstemperatuur.

Geplaatst op Geef een reactie

Camperlekkages oplossen met Gummil Premium Vloeibaar Rubber

Lekkages in je camper of caravan kan je eenvoudig oplossen met Gummil Premium Vloeibaar Rubber.

Het kan zo zijn dat je afgelopen zomer(vakantie) er achter gekomen bent dat er een lekkage in je caravan/camper zit. Er zit dan mogelijk een scheur of ander ongemak in de caravan/camper. Op heel wat plaatsen kan er vocht naar binnen dringen, namelijk:

  • bij de aansluiting van de wanden op de vloer;
  • bij de handgrepen;
  • bij de raamrubbers;
  • bij de aansluiting van de wielkasten op de vloer;
  • bij het dakluik;
  • bij de kachelschoorsteen of antenne-doorvoer.

Dit soort ongemakken kunnen met het rubber worden verholpen. Het rubber is makkelijk te verwerken met een kwast of roller. Voor scheuren kan je GeoTex gebruiken voor een extra stevige verbinding. Na behandeling ontstaat er een compleet waterdichte camper/caravan.

Geplaatst op Geef een reactie

Houtrot tegengaan met Gummil Premium Vloeibaar Rubber

Met Gummil kun je houtrot tegengaan. Geniet langer van je speeltoestel, tuinhuis of schutting!

Speeltoestellen kunnen het hele jaar door natgeregend worden. In het vochtige Nederlandse klimaat ontstaan gemakkelijk schimmels die het hout aantasten. Deze schimmels kunnen de sterkte van het hout drastisch verminderen, men spreekt dan ook wel over houtrot. Met Gummil Premium Vloeibaar Rubber ben je er zeker van dat het speeltoestel goed beschermd is tegen houtrot. Met een kwast kan de substantie eenvoudig worden aangebracht. Houtrot heeft geen kans meer!

Het rubber is niet gevoelig voor temperatuurschommelingen en het is zeker 30 jaar bestendig tegen UV-straling!

Geplaatst op Geef een reactie

Kelderlekkages oplossen met Gummil Premium Vloeibaar Rubber

Met Gummil kun je kelderlekkages tegengaan. Gummil is namelijk ideaal voor het behandelen van vochtige oppervlakken.

Het is van belang om iets aan de kelderlekkage te laten doen. Doordat kelders vaak gedeeltelijk onder het grondwaterniveau liggen, ontstaan er lekkages. Een natte kelder zorgt voor een muffe en vochtige lucht en op den duur ontstaat er schimmelvorming. Daarnaast lijdt het metsel- en voegwerk onder het vocht. Tot slot is een vochtige kelder slecht voor je gezondheid en energierekening.

Er kunnen vele oorzaken zijn van de lekkages, deze zullen niet uit zichzelf verdwijnen en daarom is Gummil een ideale oplossing. Zodra je jouw kelder behandelt met Gummil, kan je weer genieten van een droge kelder!

Geplaatst op Geef een reactie

Badkamer waterdicht maken

Gummil Premium Vloeibaar Rubber verhindert vocht om tot de ondergrond door de dringen. Ideaal voor het compleet waterdicht maken van badkamers.

In het najaar is het weer tijd om binnenshuis aan de slag te gaan. Heb je plannen om de badkamer te verbouwen of te renoveren? Dan komt Gummil goed van pas. In de badkamer zijn er namelijk vochtige ondergronden, zoals de oppervlakte rondom de doucheruimte en de wand- en vloeraansluitingen. Gummil zal het vocht verhinderen om door te dringen tot de ondergrond.

Alvorens het aanbrengen van het rubber dient de oppervlakte schoon, droog en vetvrij te worden gemaakt. Al het vuil en losse deeltjes in de badkamer moeten worden verwijderd.

Ook voor leidingdoorvoeringen en afvoerputjes kan Gummil worden gebruikt. In combinatie met GeoTex biedt het een sterke duurzame dichting in hoeken en bij leidingdoorvoeringen.

Geplaatst op Geef een reactie

Tuinhuis waterdicht maken

akbedekking met shingels is een bedekking waarin vaak lekkages ontstaan. Door daken te behandelen met Gummil Premium Vloeibaar Rubber ben je gegarandeerd van een waterdicht en lekkage-vrij dak!

Shingels worden vaak gebruikt als dakbedekking voor tuinhuizen of schuren. Helaas is dit ook een dakbedekking waarin regelmatig lekkages ontstaan.

Met behulp van Gummil Premium Vloeibaar Rubber kun je deze lekkages duurzaam en eenvoudig dichten. Daarnaast is het vloeibaar rubber van Gummil Premium ook preventief te gebruiken. Zo zorg je ervoor dat het dak van je tuinhuis of schuur 100% water- en luchtdicht is.

Gummil Premium Vloeibaar Rubber is eenvoudig toe te passen en beschermt daarnaast tegen erosie en corrosie. Het vloeibaar rubber is Uv-bestendig waardoor je je dak duurzaam water- en luchtdicht maakt.

Geplaatst op Geef een reactie

Bloemetjes buiten zetten met Gummil

We ontvingen laatst een tip van een klant die zijn muren beschermde met Gummil Premium Vloeibaar Rubber! Lees het hele artikel en ontdek waarom

Ondanks alle regen van de afgelopen maand, belooft het dit jaar toch weer een mooie zomer te worden. Wat is er dan leuker dan de bloemetjes buiten te zetten?

Nederland zou Nederland niet zijn als we geen wisselvallig weer zouden hebben. Dit jaar ook worden langere periodes van droogte voorspeld, waardoor het erg belangrijk is dat de bloemen en planten in de tuin veel water krijgen.

Om muren en wanden te beschermen tegen de vochtige aarde en het overtollige water, is het verstandig om deze eerst te behandelen met Gummil Premium Vloeibaar Rubber. Door een laag van het vloeibare rubber aan te brengen alvorens je de plantenbak tegen de muur bouwt, zorg je ervoor dat de muur of wand wordt beschermd tegen vochtplekken of zelfs lekkages.

Geplaatst op Geef een reactie
Balkon waterdicht maken met Gummil

Een tevreden klant van Gummil Premium Vloeibaar Rubber heeft haar balkon waterdicht en lekkage-vrij gemaakt met Gummil Premium Vloeibaar Rubber. Zij deelt haar bevindingen graag met andere doe-het-zelvers!

De zon schijnt al weer bijna en dat betekent dat we weer vaker buiten vertoeven. Zo kregen we van een enthousiaste klant laatst bericht dat zij haar balkon had behandeld met Gummil Premium Vloeibaar Rubber.

Waarom?

Ze liet haar balkon betegelen en wilde het graag beschermen tegen lekkages en optrekkend vocht. Voordat haar balkon betegeld werd, heeft zij eerst een laag Gummil Premium Vloeibaar Rubber aangebracht op het balkon, zodat zij in de toekomst geen last zal krijgen van ongewenst water of lekkages. Super handig!