Informatie over Gummil

Gummil levert een hele reeks VOC- en oplosmiddelenvrije milieuvriendelijke waterafdichtende producten.

Het milieuvriendelijke vloeibare rubber, voorkomt het indringen van water en beschermt oppervlakten tegen water, UV en chemicaliën. Het hecht op vrijwel alle ondergronden zoals beton, steen, metaal, bitumen, hout, PVC, zink!

Gummil vloeibaar rubber is zeer geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. U kunt het o.a. toepassen bij het waterdicht maken van kelders, dakgoten, buisdoorvoeren, kozijnaansluitingen, kimnaden, maaivelddetails, platte daken. Ook zijn de mogelijkheden voor toepassingen in de tuin-, vijver- en zwembadbouw zeer uitgebreid.

Correspondentieadres :
Global Paint Products BV
Adres: Veesteeg 11-13, 6657 KH Boven-Leeuwen, Nederland
Telefoonnummer: +31 (0)85 016 4395
E-mailadres: info@platdakherstel.nl
KvK-nummer: 11062140
Btw-identificatienummer: NL8157.02.747.B.01

Informatie gebruik webwinkel:

Registreren
Indien je voor het eerst op de webshop van Gummil komt, dan raden wij je aan om je eerst te registreren. Registreren is geheel vrijblijvend. Als je geregistreerd bent, en je wilt de volgende keer een aankoop doen, dan hoef je alleen maar in te loggen met het door jou verzonnen wachtwoord en gebruikersnaam. Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met jouw wachtwoord en gebruikersnaam. Je kunt je registreren via deze link.

Privacy & Veiligheid
Gummil gebruikt je persoonlijke gegevens om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden en je bestelling optimaal te kunnen afronden. Jouw gegevens worden nimmer doorgegeven aan derden. Uitgebreide informatie over onze privacy policy vind je hier.

Levertijden
Gummil hanteert standaard een verzendtermijn van 24 uur, op werkdagen. Gummil levert geen deelleveringen uit, bij bestellingen bestaande uit meerdere artikelen is de laatste leverdatum bepalend.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Betaling
In samenwerking met payment provider Mollie services bieden wij diverse betaalmogelijkheden aan. Op deze pagina staan alle betaalmethoden die wij accepteren.
Zodra de betaling is ontvangen worden de artikelen binnen de vermelde levertijd verzonden.
De betalingen worden uitgevoerd middels een veilige SSL verbinding.

Algemene Leveringsvoorwaarden
Op alle bestellingen die geplaatst worden zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Onze leveringsvoorwaarden vind je hier.

Voor vragen kun je via mail contact opnemen met info@gummil.nl of tijdens kantoor uren bellen met Tel.: +31 (0)85 016 4395

Correspondentieadres:
Global Paint Products B.V.
Nederland

Chamber of Commerce/KvK 11062140 BTW/VAT NL8157.02.747.B.01

De waardering van gummil.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 101 reviews.