Forte universele reiniger

14,99 incl. btw

Gummil Forte universele reiniger is een sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakten.

Gummil Forte universele reiniger verwijdert vuil, vet en stof en creëert daardoor een uitstekende hechting voor Gummil vloeibaar rubber producten.

Gummil Forte universele reiniger is een vloeibaar alkalisch reinigingsmiddel, tevens geschikt voor gebruik in hogedruk en schuimapparatuur.  Gummil Forte universele reiniger tast de diverse ondergronden zoals staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan. PH waarde 12.5

Gebruiksaanwijzing
Voor normaal gebruik ongeveer 10% doseren. Voor gebruik in een sproeiflacon of gieter, deze vullen met 1 liter water en 100ml Gummil Forte universele reiniger toevoegen. Voor gebruik in de hogedrukreiniger is een dosering van 0.1% tot 1% voldoende.

Laat bij zware vervuiling de reinigingsoplossing enkele minuten inwerken. Voor het product is ingedroogd de oppervlakte weer afspoelen, bij voorkeur met een mechanische hogedrukreiniger. Voor de meeste reiniging- en ontvettings werkzaamheden is dit lage percentage voldoende.